Всички изображения, снимки, текстове, документи, дори вербалните закачки и словесната еквилибристика,... на този блог са със запазени авторски права и са под закрила на Закона за авторското право. Използването им без изричното разрешение на авторите ще се преследва с цялата тежест на закона.

вторник, 23 март 2010 г.


ПР агенция „ВИП-комюникейшън” е създадена през 2005 година и вече има зад гърба си организиране на мащабни събтия и реализиране на кампании, които малко агенции могат да осъществят. Организатор на най-големите луксозни изложения на яхти, автомобили, строителство. Сред топ-клиентите й са петзвездните хотели „Персенк” и „Лъки”-Банско, модна къща „Аресия”,”Келвин Клайн”,”Принцес”,модна агенция „Евромоделс”, телевизия БГТВ, клуб „Канапе”-Плевен, луксзен бутик „Пош” и мн.други. Едно от най-актуалните лица в съвременната музика-фолкпевицата Андреа, е продукт на „ВИП-комюникейшън”.
Генерален мениджър и собственик на агенцията е един от най-талантливите и най-емблематични светски журналисти у нас -Патриция Кирилова, която има зад гърба си дългогодишен опит в най-големите медии и е интервюирала много световни звезди от ранга на Жан Клод ван Дам, Стивън Болдуин,Морган Фрийман, Рой Шайдър,Уесли Снайпс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар